O závodu

Užijte si Velikonoční pondělí se vším všudy v továrně na adrenalin! Vydejte se s rodinou nebo partou kamarádů ve stopách profesionálních závodníků a projděte si tematickou stezku, kterou jsme pro vás připravili přímo na závodní dráze. Na samý závěr nebude chybět ani speciální stanoviště s pomlázkami, kde můžete splnit svoji velikonoční „povinnost“. Stavte se do GRID hotelu na velikonoční oběd nebo další občerstvení a nezapomeňte si zdarma vyzvednout balíček pozorností pro děti.

Vydejte se po stopách závodníků a projděte si tematickou velikonoční stezku přímo po závodní dráze. Těšit se můžete na stanoviště, na kterých se dozvíte zajímavosti ze světa motorsportu.

Co znamená vlajková signalizace při závodech? Jak vypadají okruhový safety car, nebo hasičské auto? Kolik koní má motocykl MotoGP specifikace? Nebude chybět ani speciální velikonoční stanoviště, abyste splnili svoji velikonoční „povinnost“. 🐰🥚

Na závěr se nezapomeňte stavit do GRID Hotelu, kde si pro děti zdarma vyzvedněte velikonoční balíček a rovnou si dejte oběd z velikonočního menu.

PRAKTICKÉ INFORMACE

🕐 Závodní dráha je přístupná 1. dubna od 9 do 17 hodin. 
🏁 Vstup do areálu je možný pouze přes recepci GRID hotelu. Parkujte prosím na parkovišti před hotelem. Vjezd do areálu není možný.
🚌 Pro ty z vás, kteří k nám jedou MHD (pravidelná linka č. 402), otevíráme hlavní bránu u sedadlových tribun, ať nemusíte celý areál obcházet. Brána a podchod pod dráhou budou otevřeny pro pěší od 9:00 do 17:15. Parkování aut zde není možné.
🌭 Po celou dobu je pro vás otevřena hotelový restaurace, kde si můžete dát snídani, oběd nebo další občerstvení ze speciálního velikonočního menu.
👣 Pro vstup na dráhu bude otevřena brána u stupňů vítězů a závora u pitlane. Vstup na pitlane je povolen.
🐶 Procházka se psy na vodítku je možná.
ℹ️ Vstup na závodní dráhu je zdarma. Vstup je povolen na vlastní nebezpečí. Děti do věku 15 let mají povolen vstup pouze v doprovodu rodičů. Jízdní kola a brusle nejsou povoleny. Výjimka platí pouze u dětí v doprovodu rodičů pro koloběžky a malá kola. Kočárky jsou povoleny.

Kudyznudy.cz - tipy na výlet

Aktuality

O čem se mluví